Covid19 - élet a vírus árnyékában

Covid19 - élet a vírus árnyékában

2020.03.29. - 18. nap

Fotelforradalmárok előre! - online tüntetést szerveztek

2020. március 29. - LukácsiKriszti

 fertozottek_szama_20200329.png

Csodás tavaszi vasárnap, amikor is a legjobb hír annyi, hogy 1 órával rövidebb a kijárási korlátozás, mert ma hajnalban álltunk át a nyári időszámításra.

65 új megbetegedést regisztráltak, így már 408 koronavírus fertőzött van nyilvántartva az országban.

Arról továbbra sincs információ, hogy milyen földrajzi elosztásban. Ma reggelre sajnos 2 fővel növekedett az elhunytak száma, róluk most elárulták, hogy mennyi idősek – ennek oka az, hogy mind a ketten 80 év felettiek voltak, így beleillik a kormányzati kommunikációba.

A napi sajtó nélküli sajtótájékoztatón ismét egy csomó kérdésre nem válaszoltak, ezt lassan már kezdjük megszokni.

Délután boldogan tudatták a lakossággal, hogy a kórházparancsnokok átvették a megbízóleveleiket.

Este 8-kor online tüntetés lesz a felhatalmazási törvény ellen – itt a lehetőség, hogy a fotelforradalmárok is tegyenek valamit az országért.

Napvilágra került, hogy a sportért felelős államtitkár – Szabó Tünde – ikertestvérének a veje – Vasvári Dániel - nagy mennyiségben hirdet – valószínűleg Kínából származó – egyszerhasználatos arcmaszkot, melyből egyébként akkora hiány van országszerte, hogy az egészségügyi személyzetnek sem jut elegendő. Mindez az után jelent meg az Instagram oldalán, hogy a kormány nagy mennyiségben hozott be Kínából maszkokat. Amikor az első leleplező írás megjelent Orosvári Zsolt facebook oldalán az ügyről, Vasvári Dániel privátra állította a hirdetés láthatóságát, így már csak a követői láthatják.

Mára is jutott egy dalfeldolgozás, a Kft írta át saját számukat, az Afrikát és játszották le karanténból, azaz mindenki a saját otthonából.

A bejegyzés trackback címe:

https://covid19virus.blog.hu/api/trackback/id/tr5015570200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása